KN:n kanssa. Aluksi leikitin Lettua lento-oravalla, se oli innoissaan tästä. Sitten seuraamiseen.

Tällä kertaa seuraaminen ei ollut ihan niin hyvää kuin yleensä viime aikoina. Lettu kyllä pysyi hyvällä paikalla ja kontaktikin oli kohtuullinen, mutta se paras tsemppi puuttui. Tai sitten se vaan odotti että kaivan lelun esille, pallolla treenatessahan se tekee myös niin että väljenee ja painuu matalammaksi?

Luoksetulo, valetakapalkalla. Ensiksi neuvoteltiin jäädäänkö maahan vaiko puoli-istuvaan asentoon. Aika kovasti käskin.. Vauhdit ja seisominen hyvä, maahanmenossa taas ongelma. Pysöhtyi mutta ei mennyt maahan. Loppuosan sivullekääntymisessä pitkästä aikaa taas voimakas hyppy vasten minua, ilmeisesti paineesta tuossa maahanjäämis-asiassa.

Ruutu. Häiriötörppö oikealla ja KN vasemmalla. Lettu meni ihan viivasuoraan ruutuun ja hyvin käskystä maahan. Vapautin heti tulemaan palkalle minun luokse.

Lopuksi kake, KN liikkurina ja palkkaajana. Ensiksi oli jo istumaannousu hukassa. Yritysten ja erehdysten kautta tajusin antaa käsimerkin hitaammin, jonka jälkeen tämä alkoi toimia. pari hyvää istu-maahan vaihtoa ja niistä palkalle. Toisen kerran pelkkä seisomaan nousu joka oli ihan täydellinen, JEEE!

Lopuksi leikittiin vielä kahdella pallolla saalistusta. Ihan turhan vähän tulee leikittyä Letun kanssa, se kuitenkin siitä tykkää.