Leppälahdessa eräpuiton pulkkamäessä.

Aloitus ruudulla jossa oli makupala-alusta. Lähetys ylämäkeen, ja mietinkin että näkeekö koira merkit. No, näki se, ja menikin tosi hienosti suoraan ruutuun.

Koe-eläinomaisesti otin sitten parikin lähetystä sinne niin että alusta siellä oli, mutta makupaloja ei. Hyvin meni nämäkin ruutuunpäin, menin ruutuun palkkaamaan käveleskeltyäni ensin ees sun taas.Kuitenkin Lettu meinasi lähteä ruudusta perääni ja vein sitä muutamaankin kertaan takaisin, sitten se seisoi kuin tatti ja sain ylistää sitä vuolaasti.

Seuraavaksi otettiin kakea. tai yritettiin. Rouva Lettu ei nimittäin osannut istua. Tämä oli tosi turhauttavaa, sillä Lettu teki hienoja seisomaannousuja mutta en voinut sitä niistä palkata kun käsky oli istu. Mös seisomasta istumaanmenoissa se meni hienosti - maahan. Tulin lähemmäs käskyttämään, ja kahden metrin etäisyydeltä onnistui maa-istu-maa-istu. Ei kauempaa.

Kakea jankattiin aika kauan siinä sen kummemmin edistymättä, ja mulle tuli vähän sellanen olo että olis ollut parempi jos ei olis treenannut olenkaan. Masentavaa.