Lettu teki sen taas. Näköjään jos aloitan treenin seuraamisella, se jämähtää aina paikoilleen. Voihan kääk! Niin siis nytkin, ja nyt ei paikalla ollut edes yleisöä, sillä olimme Haapaniemen pallokentällä ihan vaan minä, Lettu, Laki ja Asko.

Ihan aluksi kun otin Letun autosta leikitin sitä uudella patskulla josta se tykkäsi kyllä kovasti ja repi oikein innokkaasti. Sitten yritin seurauttaa sitä, mutta tämähän ei onnistunut. Tein väliin yhden luoksetulon jssa pallopalkkaus vauhdista, se meni hienosti mutta senkään jälkeen seuraaminen ei onnistunut.

Ennenkuin kaivoin taskusta broileria. Lettu muuttui kuin eri koiraksi, se ei jäkittänyt yhtään vaan seurasi halukkaasti ja hyvällä tekniikalla. Tein pitkiä pätkiä niin että namit oli mulla kädessä ja palkkailin harvakseltaan, sitten välillä heitin myös pallon. Sitten oli pakko kokeilla myös niin että namia ei ole kädessä, ja lopuksi niin ettei sitä ollut edes taskussa. Nou problem.

Lopuksi vielä pari luoksetuloa pallopalkalla (vauhdista) ja sitten leikittiin uudella lelulla taas (koska Lettu ei halunnut tulla kentältä pois).