Haapaniemen kentällä aamutuimaan. Mukava keli.

Alkuun seuraamista. Ei ihan priimaa (vilkuili ja välillä kulki matalana) mutta ei pahaakaan. Alkuun pidempiä pätkiä palkatta, sitten ihan miniseuraamisia. Palkka naksulla ja makupaloilla.

Luoksetulo. Ekalla kerralla pyähtyi tasan törppöjen kohdalle. Vauhdit olivat aika hitaat mutta laukkaa kuitenkin, tai oikeastaan sellaista klopotiklopotia l. nelitahtilaukkaa. Näytti vähän hassulta mutta tuollaisesta pystyy pysähtymään ihan nanosekunnissa. Vapautus takapalkalle maahanmenosta. Toisella kerralla sitten palkkasin pallolla jo liikkeellelähdöstä.

Ruutu. Olin laittanut palkan ruutuun jo valmiiksi. Lettu meni ihan suoraan ja lujaa ruutuun ja huomasi palkatkin heti. Kun se sitten tuli takaisin, lähetin uudelleen ja taas se meni hienosti. Nyt käskytin maahan ja tein kävelyt, menin sitten ruutuun palkkaamaan.

Metallinouto. Kaksi kertaa kokoliike lukuunottamatta sivulletuloa. Oikein hyvät, yhtään ei maistellut tms. vaan toi kapulan heti.

Kaukot. Heti alkuun Lettu "juurtui" maahan, en antanut toista käskyä vaan menin sen viereen ja aloitin alusta. Sama juttu. Kolmannella kerralla annoin oikein kokovartaloavustuksen istu-käskyn yhteyteen, ja johan nousi! Sitten tein paljon toistoja vähän lyhyemmältä matkalta, ja aina vain se ensimmäinen asennonvaihto (istu tai seiso) ja menin itse palkkaamaan koiran.  Seisomaan nousut olivat oikein hyvät, mutta istumisissa se tahtoo jäädä puoli-istuvaan asentoon. Olisko sen selkä tai lanneseutu nyt kipeät niinkuin olen tässä muutenkin pohtinut? Loppuviikosta mennäänkin hierojalle.

Lopuksi heiteltiin palloa.