Satoi koko aamupäivän ja näytti siltä että sataa koko loppupäivänkin, treenaamaan kuitenkin piti mennä. Enhän minä ennen ole sateesta välittänyt, mikä lie nyt kun masensi tuo keli.

Liepeen ajoharjoitteluradalle suuntasin, koska oli tarkoitus sitten myös pyöräillä pikkuisen Letun kanssa. Se on tosi huonossa kunnossa, onhan se ollut pitkään lenkittämättä ja tiineys sekä leikkaus ovat verottaneet osansa. Ylimääräiset läskit on kyllä jo karistettu, nyt enemmänkin hohhaillaan että sen pitäisi syödä enemmän, ruoka kun ei oikein tunnu maistuvan!

Lisään tänne luettelomaisen kuntopäiväkirjan, nyt kun aloitetaan lähes nollasta.

No, sitä tottista kuitenkin. Koska itseä masensi jo valmiiksi, se vähän kyllä tarttui koiraankin. Siinä valossa Lettu teki ihan kelpo suoritusta. Seuraaminen oli vähän matalavireistä ja huono kontakti (kuono eteenpäin) MUTTA Lettu ei jarrutellut ja täyskäännökset olivat hyviä. Palkkailin taas pallolla mutta nyt pidemmissä pätkissä välipalkkaa namilla.

Sitten pari liikkeestä maahanmenoa, ensimmäinen oli hidas ja kun käännyin takaisin, Lettu nousi istumaan. Toinen olikin sitten jo nopea ja varma. Kävin tämän palkkaamassa ja jätin Letun maahan ja otin luoksetulon. Lettu tuli kyllä laukalla mutta vähän keinuhepasti ja kaartaen niin että eteenistuminen oli taas vino. Muutamia lyhyeltä matkalta luoksetuloja sitten, näissähän se on suora mutta tulee ravilla. Lopuksi vielä yksi vähän pidempi, tuli taas kaartaen mutta kuitenkin suorempi kuin se eka. Tämän viimeisen jälkeen vasta palkkasin pallolla, muut namilla.

Vähän seuraamista vielä ja loppuun eteenmeno, kissanruokaa peltikipossa olin vienyt jo valmiiksi. Eteenmeno oli ihan hyvä joskin vähän ponneton. Tämä voi kuitenkin liittyä tuohon huonoon lihaskuntoon. Toisaalta, kun Lettu tuli namipurkille, sille ei kelvannutkaan kissanruoka! Ei koskenutkaan ennen kuin minä menin paikalle ja KÄDESTÄ syötin sen. Että lievää ruokahaluttomuutta!

Pyöräilylenkin päälle otin ihan ministi seuraamista (ehkä 10 metriä siis) palkkaillen nakeilla. Nyt ne nakit maistui ihan eri tavalla. Ehkä huonosyömäisyys liittyykin liikunnan puutteeseen?