Melko lailla samanlainen treeni kuin eilen kotipihassa (alavajan takana). Elikkäs ensin paikkamakuuseen ammuntaa, ja TAAS Lettu nousi ylös ekasta paukusta, ei tosin ollut lähdössä mihinkään ja oli vähän sellainen ilme että uups, ei pitänyt nousta... meni siis heti takaisin maahan ja toisen paukun pysyi hievahtamatta.

Seuraamista pitkää suoraa ja naksutukset + palkka siinä 14-20 askeleen kieppeillä, molempiin suuntiin. Oikein hyvää seuraamista.

Jättöliikkeet, kaikki asennot ihan täydellisesti (nopeat ja suorat) kun ne tehdään "oikeassa" järjestyksessä. Luulen että arpominen alkaa kun järjestystä vaihdetaan, peko-kokeissahan järjestys voi olla mikä vaan...

Luoksetulo. Mikähän lie mielenhäiriö minulle tuli kun keksin kokeilla pitkästä aikaa toko-luoksetuloa. No Lettuhan oli huuli pyöreenä että mikä pysähdys, ja tuli läpi epävarmana... toisella kerralla kun annoin selvät merkit (valetakapalkka) mitä ollaan tekemässä, teki ihan ok luoksetulon molemmilla pysähdyksillä, mutta tuli suoraan sivulle! Otin sitten eteenistumisia paljon, ihan minimatkalta ja myös pidemmältä. Nyt en voi siltä enää sallia suoraan sivulle tulemista, riski muistaa kokeissa väärin on liian suuri.