Lettu se jaksaa ilahduttaa. Viime kisoissa se pyyhkäisi radan niin hienosti että oksat pois, me ns. näytettiin nuoremmille. Pahaksi onneksi virheitä kuitenkin tulo: A:n alastulokontaktilta kun menin linjaamaan sitä seuraavaa tehtävää varten niin tulin linjanneeksi sen sivusta A:lta alas, ja tietysti ennen kontaktialuetta. Toinenkin vitska tuli jostain mutta en tiedä mistä, ehkä keppien jälkeen kosketus (hyvin kevyt) tai sitten kieltovirhe lähestymislinjan ylityksestä. Tai joku muu kontakti. Harmi kun tuomarin sihteerit ei erottele virhetyyppejä.

Mutta siis oltiin viidensiä 26 koiran joukosta. Tuomarina oli Heidi Viitaniemi jonka radat siis selkeästi sopivat meille :) Tällä kertaa yliaikaa tuli vain 0,56 sekkaa. Radalla ei tullut yhtään nollatulosta.

En ollut ilmoittanut Lettua toiselle radalle mutta kyllä sitä nyt täytyy kilpailuttaa kun se hyvin kulkee. Nyt tänä keväänä se on ollut parempi kuin koskaan, sille on tullut itsevarmuutta ja jos en minä töpeksi niin se ei tee virheitä. Agi.fi:n rankingissa sillä on 40 pistettä, en muista onko sillä useinkaan ollut yli 40? Ehkä kerran kun oltiin kisattu aika tiuhaan?

Mutta juu, muuta me ei treenata. Eikä sit lenkkeilläkään: yhtenä aamuna otin Letun lenkille Tulppiksen sijaan. Lettu vaan jarrutteli ja halusi kääntyä takaisin. Se ei vaan tykkää katukävelystä. No, kohta pääsee uimaan ja onneksi Lettu edelleen viuhtoo pihalla menemään niin että kunto säilyy.