Jatin kisat, piirinmestikset, Pohjanlammen koululla. Näinhän me sitten lähdettiin kisaamaan vaikka ei olla treenattu ollenkaan, no eipä ollut ennakko-odotuksia, ei hyviä eikä huonoja. Tuomarina molemmilla radoilla Minna Väyrynen.

Ekalle radalle lähdettiin hyvällä tsempillä, vaikka heti 2 ja 3 hypyllä oli välistäveto sain heti jatkettua vauhdilla eteenpäin eikä Lettu jäänyt junnaamaan. Sitten oli putken päiden sisään "uoptettu" puomi, Letulla ei ollut tässä mitään ongelmaa. kepeille meno ja itse pujottelu hitaasti mutta varmasti, peruutin edessä koko ajan. Muutama valintatehtävä putken suu ja kohta oltiin loppusuoralla - ilman virheitä! Jeee! Tokihan meille tuli yliaikaa, lähinnä tuosta hitaasta pujottelusta, mutta olimme kisan toiseksi parhaat ja piirinmestaruuskisassa otimme johtoaseman! Upeeta!

Toinen rata ei sitten edes alkanut hyvin. Heti alussa tippui rima, sitten vaikea pujotteluun avustaminen epäonnistui. Tavoistani poiketen korjasin vielä tämän pujottelun sillä yhteistuloksillahan kisattiin piirinmestiksistä. Pujottelun jälkeen kuitenkin tippui toinen rima, ja kun Lettu tuli putkesta ulos vauhdilla pongaten punapuseroisen tuomarin ja hypäten väärän esteen, oli meidän peli menetetty. Tulipa tuokin koettua että Lettu lähtee tuomarin perään! Olihan se sitten vähän nolon näköinen kun huomasi että minä seisoin toisaalla :D Loppurata kurvailtiin vähän sinnepäin.

Mukava kisa kuitenkin :) taas tuli sellainen olo että voisihan tuota kisaillakin jossain... kohta kun treenipaikka vaihtuu pääsisi taas paremmalle pohjalle vähän harjoittelemaan. Vai tarvinneeko tuota...?