Lauantain koetta varten viimeistelytreenejä. Yksin Liepeen koeajoradalla.

Seuraaminen: ympäristössä paljon häiriöitä (koneet kaivelemassa) mutta silti Lettu teki ihan kelvollista seuraamista. Ei kauhean pitkää pätkää, ja namia aika tiuhaan.

Yksi liikkeestä seisominen, ok. Kake, kaksi kertaa ensimmäinen ylösnousemus. Nyt tein viivalle istuttamisen ennen liikkeen aloittamista, ja ainakin nyt Lettu teki varsin skarpisti istumiset.

Luoksetulo, murheenkryyni: Ekalla kerralla Lettu tuli ravilla, vaikka takapalkkaa ei ollut. Pidin edessä perusasennossa aika kauan ja kehua lirkuttelin sille niin että sillä häntä alkoi kunnolla heilua.Toisella kerralla annoin oikein innostavan käskyn ja tuli laukalla. Taas lirkuttelua perusasennossa. Kolmas luoksetulo olikin sitten jo ihan ok, ilman mitään lisäefektejä. Voi voi kuitenkin. Täytynee jo ennen liikkeen aloitusta vähän innostaa sitä: tokossa se onnistuukin mutta entäs pk-kokeissa?

Hyppy. Kaksi kertaa avo-liike kokonaisena, eka kerralla istumisen jälkeen lähti ennen käskyä takaisinhyppyn. Toka kerralla menin palkkaamaan istumisesta. Liikkeinä kyllä hienot lukuunottamatta tuota ennakointia.