Pitkästä aikaa (=juoksun jälkeen) treeneissä. Eka harjoituksena suoraviivainen radanpätkä jossa Lettu otti hyvin vauhtia. A-este oli minikorkeudella ja siinä tuli eka kerralla pieni arviointivirhe. Pätkän lopussa olin ottamassa Lettua valjaisiin, se singahtikin toisella radalla juoksevan Simmin perään. Molemmat tulivat kuitenkin ehjinä putkesta ulos... lopputreenin Lettu sitten kyttäili Simmiä, täytyy jatkossa varoa ettei olla samaan aikaan suorittamassa.

Varsinainen treeni sitten: Lettu karkasi A-esteelle mutta uudella yrittämällä olin ajoissammassa ohjaamassa ja se meni kepeille ihan ok. Keinulla varoittelin sitä liikaa ja se pompsahti sivuun alakontaktilta. Oma ohjaus meni tässä vaiheessa sekaisin ja loppuradasta ei tullut mitään. Uusi yritys ja itse skarpimpana - heti sujui paremmin. A-este täytyy ottaa yksittäisharjoitteluun: alastulokontakti on nyt minun ohjaukseni varassa ja "kiireessä" painostan siinä koiraa liikaa josta johtuen se jatkaa sen jälkeen hitaasti.

Osa ryhmää teki vielä kolmannen treenin, mutta me jätettiin se väliin, olin näihin ihan tyytyväinen. Yksi pelkkä pujottelu vain mentiin.