Mahlulla, kisojen jälkeen. Lettu oli istunut koko päivän autossa, ja oli vähän vetämätön. Teki kuitenkin ihan ok asioita, joskin seuraaminen oli vähän jännittynyttä. Yritin nyt tietoisesti olla itse rento ja heiluttaa niitä käsiä luonnollisesti (aina kun huomaan että Lettu alkaa kärvistelemään, vedän kädet pakettiin?!?) mutta sitten taas huomasin että kävelin pikavauhtia kun pitkää suoraa seuruutin..

Estenoudot piti tietysti ottaa kun oltiin vieraassa paikassa: hyppynouto oli erinomainen mutta A-esteellä se alkoi etsiä kapulaa liian läheltä estettä. Etsi kuitenkin ilman lisäkäskyjä ja toi sen sitten esteen kautta ihan kunnolla. Toistin tämän ja nytn ei ollut ongelmia. Järjestäjä ehti viedä kisakapulat pois joten käytössämme oli oma 400grammainen.

Eteenmeno oli suorastaan lennokas, tosin Lettu oli nähnyt mihin vein palkkapurkin, mutta pointtihan olikin se että vieraassa paikassa ON se palkkapurkki :)

Jättöliikkeitä: tarkoitus oli ottaa vain seisomista ja maahanmenoa, mutta ekan seisomisen Lettu istui. Onko se niin hyvin oppinut nämä pk-kaaviot? Pari hyvää seisomista kuitenkin, myös juoksusta, palasin suoraan palkkaamaan. Maahanmeno oli niin hyvä etten viitsinyt edes toistaa.

Pari kaken ekaa istumaannousua, toisella kerralla toinen etujalka jäi vähän "vajaaksi" tämä johtui minusta lähinnä kuumuudesta johtuvasta vetämättömyydestä enkä alkanut korjaamaan.