Olllaanpas tässä laiksistuttu... no tekosyynä voi pitää edellisviikon megapakkasia ja muita kiireitä... no tänään saimme vähän tottisteltua pihassa/ omalla tiellä.

Seuraamista tiellä, Timppa piti ihan tarkoituksella älämölöä lähistöllä häiriöksi. Välillä Lettu sinnepäin vilkuili, mutta enimmäkseen varsin hyvää seuraamista joskin olisin toivonut korkeampaa asentoa. Hyvä kontakti kyllä mutta vähän lysyssä.

kaikki jättöliikkeet hyvät ja nopeat. jess.

Eteenmeno pitkästä aikaa, tiellä ilman palkkapurkkia missään. Vihjesanasta alkoi pyrkiä eteen ja lähti laukalla, suoraan joskaan ei ihan täysiä. Maahankäskystä pysähtyi, toisella käskyllä vasta maahan. Kehuin hurjasti ja vapautin yrittäen samalla kutsua luokse: Lettupa jatkoi eteenpäin... kesti tovin ennenkuin tajusi että olen palkkaamassa sitä luotani. Näinhän me ei olle harjoiteltu kuin ihan alkuaikoina.

Lopuksi ruutua: viisi toistoa joka kerta hyvä ruutuun meno, mutta jää vasemmanpuolesten merkkien välille ja kerran jopa taakse. Täytynee tehdä jotain taasen paikan varmistamiseksi.

Sisälle tullessamme otettiin vielä kakeja. Kaikissa asennonvaihdoissa teputusta, mutta asennot itsessään oikein. Olin ihan koiran edessä.