Aholaidassa, hiukka kosteaa ja kylmää. Ajattelin treenata vaihteeksi vierailla välineillä, joskaan ei Letulla ole yleensä niissä ongelmia ollutkaan.

Akuun paikkamakuu. Kun olin jättänyt Letun ja kävellyt auton vierelle, vilkaisin taakse  - ja sehän istui! Käskin maahan ja kun se vaan käväisi siellä ja nousi uudelleen, sanoin "Ei!" ja uuden maa-käskyn. Kun se sitten meni, kehuin vähän ja kävelin näkösuojaan. Näkösuojassa olo oli tänään hankalaa: aina kun yritin kiertää auton tai kppin taakse, Lettu arvasi mistä tulen näkyviin ja katsoi jo valmiiksi sinnepäin. Loppuajan seisoskelin kopissa sisällä aina välillä vilkaisten koiraa. Hyvin pysyi, en tullut katsoneeksi kelloa mutta useita minuutteja. Kun menin Letun luokse palkkaamaan, se tärisi, mitä se ei olekaan tehnyt aikoihin. Palkaksi NEUta pikku kipollinen ja hetkeksi autoon lämmittelemään.

Seuraamista sitten. Aluksi oli vähän "kankeaa" mutta kun pääsin yhdestä hyvästä pätkästä palkkaamaan namia heittämällä, loppu menikin sitten paremmin. Ainoastaan paikalla askellukset olivat huonoja, Lettu hirveästi haki paikkaansa, täytynee näihin ottaa kuuri housunsaumasta palkkaamista.

Ruutu. Ruututörpöt olivat valkoiset kukkaruukut, narua ei ollut vaan maahan vedetyt viivat. Hyvin haki ruudun, meni suoraan ja riittävän lujaa, vähän haisteli takarajalla eikä kuullut ekaa maahan käskyä, toisella käskyllä kuitenkin meni maahan ja oli hyvin ruudun sisällä, jopa melko takana. Menin ruutuun palkkaamaan.

Lopuksi hyppynouto kerhon metallikapulalla joka on sikamaisen painava. Lettu käänsi tassulla kapulan parempaan asentoon ennenkuin otti sen, muuta huomautettavaa ei ollutkaan.