Aholaidassa JR ja ER kanssa. Nyt oli toisenlainen asenne sekä minulla että koiralla: en aloittanut hommia kauhean stressissä ja vanhaan tapaan nautin koirani hyvästä tekemisestä. Ja tekihän se hyvää työtä. Oltiin makkarapalkalla, mutta siltikään Lettu ei tuijotellut käsiini vaan piti ihan hyvää kontaktia seuraamisessa. Muutamasta katseen muualle erheytymisestä vähän murahdin ja koira korjasi heti.

Seuraaminen siis ihan OK, vielä parannettavaa mutta tuota kehtaa jo (taas) esittää. Käännökset pääsääntöisesti hyviä, muutama huono täyskäännös mutta ne tapahtuivat kentän keskellä kun koira ei osannut yhtään odottaa käännöstä - tämäkin hyvä huomio: kentän päädyssä tekee hienot täykkärit!

Hyppynoutoa sitten: nyt oli vieras pieni (600gr?) kapula. Tokohyppy, joka oli aluksi 70, sitten 90 ja lopuksi 110 cm. Teki hyviä suorituksia paitsi eka kerralla tuosta korkeimmasta meinasi Letulla usko loppua takaisin tullessa. Autoin vähän, ja vaikka kolautti jalkaansa teki sen jälkeen hyviä noutoja sen saman korkeuden yli. Takaisin tulot on edelleen hitaita.

Ainiin, seuraamisen aikana yksi liikkeestä maahanmeno joka oli erinomainen!