Tämä treeni oli jäänyt kirjaamatta, joten lisään sen nyt niinkuin sen muistan... (10.3.)

Halilassa JK:n vetämäy treenit. Harjoituksessa oli avokulmasta pujotteluun meno, heti sen jälkeen irtoaminen hypylle putken ohi niin että ohjaaja jäi toiselle puolelle. Näitä molempiahan me ollaan harjoiteltu joten nou hätä. Sitten pieni hyppykuvio pitkillä väleillä ja putki mukana tässä, eli odotettavissa vauhdin putoaminen.

Itse treeni meni mukiinmenevästi: ekalla yrityksellä pujottelun sisäänmeno onnistui, mutta sitten keskellä tuli virhe jota en huomioinut. Putken taakse irtosi hyvin ja hyppykuviossakin liikkui laukalla. Sitten tokan kerran putkesta ulostullessaan tuli ravilla ja siitä kun piti jatkaa pujotteluun, meni tosi nihkeästi sisään ja jätti vikan välin pujottelematta.

Alku- ja loppuosa rataa sisälsi puomin jolle laitettiin namialusta alastulolle, minä liikuin aika kaukana sivusuunnassa. Tässä ei ongelmia.

Toinen yritys samaa rataa: nyt pujottelut menivät paremmin, mutta ei enää irronnutkaan sinne hypyn taakse ja muutenkin vire laski liikaa, joskin edelleen teki hyppykuvion laukaten. No, saatiinpa puomille kontaktin vahvistusta.