Pitkän talvitauon jälkeen ekat hakutreenit. Ajattelin läväyttää Letulle "taidontarkistuspistokkaat": eli maalimiehet valmiiksi piiloon, ei apuja ja kiintorullalla ilmaisut. Maaston toki piti olla helppo ja maalimiehiä vain kaksi.

Eka maalimies (ER): irtautui suoraan, etsi ja löysi nopeasti, jonkin aikaa varmisteli (etsi irtorullaa?) ja otti sitten rullan (huusin "tuo" kun rulla oli suussa), toi, kolmiokuvio ja luovutus hyvät, näyttö vapaalla liinalla hyvä.

Toka maalimies (HP): lähti ensin suoraan mutta hanki petti ja olikin paikoin syvempää mitä luulimme. Lettu teki kovasti töitä päästäkseen takarajalle, ja meni aika lähelle maalimiestä, mutta sitten usko loppui ja palasi takasin keskilinjalle. Uusilla lähetyksillä ei halunnut irtautua suoraan (se upottava ja kuoppainen kohta) ja kutsuin sitä pois kun lähti sivuun. Lopulta se löysi kohtuu suoran reitin ja paikansi maalimiehen. Taas varmisteli aika kauan ja katsoi jo minuakin, otti sitten rullan ja toi. Näytölle lähetyksessä piti antaa kaksi käskyä (taas se Inhottava maaston kohta), lähti sitten.

Muita huomioita: Rullan säätö oli pielessä: kaulaosa oli liian löysä ja itse rulla liian tiukka. Säädettävä kotona ja laitettava merkit oikeisiin säätökohtiin.

Seuraavaksi kerraksi: Motivaatiotreeni, ehkä jopa peräänjuoksuja vaikeassa maastossa. Sitä seuraavaksi kerraksi ehkä ilmaisu/näyttöharjoitus kiintorullalla.