6 maalimiestä, neljältä ekalta ilmaisut (irtorullat) ja näytöt, 2 viimistä suorilla palkoilla.

Aloitin ilmottautumisella, siinä kun hetkeksi unohdin kontrolloida koiraa, se tuli heti HL:n ja minun väliin. Muuten ok. Eka pisto erinomainen.

Toka pisto umppari, sekin meni hyvin. Jarruttelin vähän liinsta näytölle mennessä, ei haitannut koiraa.

Kolmas pisto hämy umppari, jonka takana mm. Lettu tarkisti piilon, ja jatkoi maalimiehelle. Näyttö OK. Taas näytölle mennessä liinasta jarruttelua, itse asiassa koko matka, meni silti vetäen.

Neljäs mm oli kiven takana aika kaukana, Lettu eteni suoraan mutta kurvasi tuulen alapuolelta eteenpäin aluetta. Uudella lähetyksellä lähti tarkistamaan takaapäin aluetta, kävi kaukana ulkopuolellakin. Takaisin päin tullessaan löysi. Näytöllä vähän aristellen maalimiehen luona, mutta meni loppuun asti kuitenkin.

Viides pisto lähti vähän takavinoon, mutta sai hajun ja löysi helpohkosti. Kuudennelle pistolle oli jo vähän sitä mieltä että "vieläkö muka" mutta eteni suoraan ja oli juoksemassa mm:n ohi, kun sai hajun. Hyvä lopetus siis treenille.

Tämä oli kokonaisuutena varsin hyvä treeni, Lettu osoitti monessa kohtaa tajuavansa eteenpäintyöskentelyn. Olen myös alkanut kliksutella liinan lukkoa jotta koira tietäisi missäpäin liikun. Rullaa ei pudottanut kertaakaan ennen kuin oli tiiviisti luonani, siinä kyllä pari kertaa ennen käskyä - ne toiset pari kertaa taas ei meinannut heti pudottaa käskylläkään. Keskiarvo siis varsin hyvä :D Kunto kesti hyvin.