Hakutreeni taas Laukaanteiden välissä. Sikäli hyvä, että Letullahan on täällä ollut vaikeuksia upota sinne "kanjoniin" mutta tällä kertaa olikin toisenlaiset ongelmat. laitoin kaksi maalimiestä, toisen oikeaan etukulmaan tasamaalle ja toisen vasemmalle rinnepiiloon mihin Letulla viimeksi oli vaikeuksia mennä.

Ekalle pistolle lähti hyvin mutta oikaisi etukulman polkua pitkin ja siellähän maalimies tietenkin oli ollut. Kuitenkin Lettu tuli keskilinjalle rulla suussa joten arvelin sen löytäneen. Mentiin näytölle - Lettu rupesi piehtaroimaan keskellä sammalikkoa. Tämän jälkeen sillä oli selvästi vaikeuksia lähteä tuolle puolen, siellä kun ei ollut ketään aj tuosta valeilmaisusta varmaan tuli sille vähän painetta. Lähettelin monesti ja menin jo alueelle lähettämään, lopulta Lettu löysi maalimiehen palatessaan syvältä alueen ulkopuolelta. Se selvästi ilahtui löydöstään joten ilmeisesti se tosiaan vaan oli ollut huolimaton tähän asti. Näytöllä ei ongelmia.

Toiselle puolelle se sitten ampaisi (Letuksi) sata lasissa eikä mitään ongelmia rinteessä, lisäksi se oli tullut piilolle suoraan ylhäältäpäin eikä tässäkään mitään ongelmia. Tällä kertaa maalimiehet olivat siis iloinen asia !