Kokeillaanpa nyt tällaistakin. Yllätyksiä siis... Lettuhan ei oikein ole yllättävistä treeneistä tykännyt vaan on yleensä mennyt vaan epävarmaksi. Tällä kertaa se oli niin innoissaan ettei varmaan edes huomannut että kaikki ei emnnyt ihan nappiin...

Tunnari vaihteeksi ekana, yleensä se on tällä tavalla vaikea koska Lettu ei ole ehtinyt modifioida aivojaan työntekoon... Ensin ihan perinteisesti, oikea tuli. Sitten toinen kerta niin että seuruutin Lettua kapuloiden yli ja kävellessäni pudotin Letun huomaamatta oman sinne sekaan. Tämänkin Lettu toi hienosti, joskin meni niin lujaa kapuloille että muutama lennähti aika kauas - onneksi ei se oma. 

Sitten luoksetulo. Valetakapalkka. Lettu ei meinannut pysyä maassa (edelleen kylmä) mutta käskin sen uudelleen alas ennen luoksetulokäskyä. Sitten ensimmäinen seiso-käsky, lettu pysähtyi hyvin. Tästä suoraan maahan-käsky. Lettu lähti tulemaan ja sitten sillä raksutti että eikun hitsit... ja pari askelta tultuaan se meni maahan. Tästä luoksetulokäsky ja uusi maahanmenokäsky melko lähellä minua. Lettu meni hienosti maahan vaikka oli jo alkanut kääntyä sivulle (sehän siis alkaa kääntyä jo n. 5 metriä ennen minua). Siitä sitten sivulle, oikein hienosti.

Ruutuun lähetys, meni ensin kohti luoksetulopaikkaa, siellä oli jotain jääkokkareita mutta vaihtoi sitten itse suuntaa. Meni ruudun takanurkkaan ja nuuhki nauhoja, huusin sille maahan ja sehän totteli heti. Kutsuin mun luokse palkalle.

Loppuun kaukoja. Lettu oli aivan liian korkeassa vireessä näihin ja teputti minkä ehti. Menin sitten ihan sen eteen käskyttämään mutta sitten se "liimaantui" minuun eikä enää voinut tehdä oikeita asentoja kun oli liian lähellä. Tein muutaman nopeatahtisen istu-maa-istu - sarjan ja nakkelin makupaloja palkaksi.