Jälleen WanhanWoimalan nurtsilla, ja pelkkää ruutuun lähetystä. Laitoin ruudun nyt kuitenkin eri kohtaan ettei tule sitä paikkaoppimista mikä pujottelulla tapahtui... Lettuhan oppi pujottelemaan kotipihassa täydellisen hienosti mutta se sitten osasi tehdä sen vain siinä yhdessä kohdassa pihaamme, ei missään muualla!
Ruutuun siis. se oli 1,5 metiä kanttiinsa, ja lähetysmatka vaihteli 7-12 metriä (noin). Lähetin kolmesta eri suunnastakin, toistoja tuli yhteensä n. 20.  Ekallakaan kerralla ei ruudussa ollut palkkaa, mutta silti Lettu nuuhki maata siellä, mutta vain ekalla kerralla. Sitten se alkoi tarjoamaan istumista, menin muutaman kerran laittamaan se seisomaan jonka jälkeen seisoi joka kerta. Myös takaisinpäin hiippailujen jälkeen menin ihan nätisti laittamaan sen takaisin ruutuun, ja pari kertaa kun se tassulla kopeloi jonkun törpön nurin, kävin nostamassa ne pystyyn. Aina korjattuani tällä tavalla, jätin koiran seisomaan ruutuun ja palasin itse takaisin lähetyspisteeseen, kehuin siellä hirmuisesti ja vapautin tulemaan luokseni. Ja joka korjauksen jälkeen kyseinen virhe väheni tai poistui!
Lähetyksistä yhden kerran tarvitsi kaksi käskyä, yhden kerran meni ravilla ruutuun, kolme kertaa kiersi vasemman etukulmamerkin ulkopuolelta (minkä jälkeen siirryin lähettämään enempi oikealta). Tosi paljon siis eriomaisia lähtöjä, suoraan ja laukalla! Tämä treenitapa taitaa tosiaan toimia!
Olen mega onnellinen, vielä kun keksis miten alkaa hiertämään sitä kaken seisomaan nousua?