Agitreenit aikataulun mukaa. Nyt ihan tarkoituksella pyysin saada tehdä redin jälkeen kun lettu siitä niin hyvin kuumenee, mutta huomasin että se kuumeni jo hexin ja Masinkin treeneistä, niinpä paras terä oli jo mennyt kun meidän vuoro tuli - vaikka välillä vein sitä ulos ettei hauku itseään käheäksi.

No mutta Lettuhan osaa homman. Rata oli varsin juostava ja mennen tullen siinä oli yksi tiukempi kohta. Nämä tiukat menivät kyllä hyvin, mutta ongelmia tuli hallin perällä olleissa kaksi estettä rinnan välistäveto - kohdassa. Elikkäs Lettu ei tullutkaan välistä vaan kyppäsi toisen väärään suuntaan, ja sen johdosta jäin loppuradaksi väärälle puolelle ja se oli vähän töksähtävää, jouduin takaaleikkaamaan ja kiemurtelemaan itse. Koira kyllä meni sinne minne ehdin ohjata, ja varsin hyvällä vauhdilla.

Korjauskierroksella otin muutaman esteen vauhdin ja tuonne päätykaksikkoon: ensin aloin kääntyä liian aikaisin ja Lettu kääntyi myös, toisella kerralla sitten onnistui. Tämän jälkeen oli kepit joista palkattiin pallolla, sitten otettiin loppusuora sieltä mistä alunperin piti ohjata, ja sehän meni vallan mainiosti.