Tein taas ruudun valmiiksi, ja Lettuhan meinasi jälleen rynnistää sinne heti autosta ulos ottaessa. Kutsuin nätisti pois ja leikitin vähän aikaa narulelulla, ja otin pineiä seuraamispätkiä ja sivuaskeleita (ihan ok) sitten ruudulle. Lähetykset meni hyvin, Lettu jopa pyrki hieman varastamaan jos vähänkään leukojani liikutin ennen varsinaista käskyä. Kuitenkaan vauhti ei ollut niin kova kuin viime treeneissä nurmikolla, ihan riittävä kuitenkin. Kahdesta suunnasta lähetin, ja menin aina palkkaamaan myös ruutuun vaikka alustalla olikin palkka. Seiso-käskyä käytin mutta silti Lettu oli tulossa vastaan - no tätä ongelmaahan ei ole sitten kun se on maassa.

Sitten treenasinkin ruudun loppukuviota, eli koira ruutuun maahan, kävely kohti, ohi ja pois, ja sivullekutsu. Tein nyt vain helpompaa puolta, eka kerralla Lettu vähän hämmästyi ja tuli varovasti, sitten tuli nopsasti. Palkka heti eli valmiina vasemmassa kädessä.

Yhden kerran sitten ruutu ihan kokonaisena liikkeenä niin että alustalla ei ollut namia (eikä siis koko alustaakaan siellä), tämä meni ihan loistavasti kaikilta osin :)

Kaketusta sitten. Kokeilin nyt 10 metristä kaikki vaihdokset. Maa-seiso, seiso-maa, maa-istu ja istu-maa on kunnossa. Istu-seiso tuli aika voimakkaasti eteenpäin ja seiso-istu meni maahan. No noitahan onkin harjoiteltu kaikkein vähiten. Täytyy ottaa niitä nyt lyhyemmältä matkalta.

Luoksetulo, yksi vain: laitoin pysäytysmerkit mutta otin läpijuoksuna ja lentävä palkkaus pallolla. Ei ennakoinut kylläkään pysäytyksiä mutta silti hyvä ottaa näitä jotta vaivalla hankittu vauhti säilyy :)