Säynätsalossa Vaneritehtaan parkkiksella - tehdas kiinni joten parkkiksella erittäin rauhallista. 

Alkuun seuraamista. Lettu oli erittäin jännittynyt ja kulki väljästi ja huonolla kontaktilla - kulki kuitenkin. Kun se sitten nosti katseensa palkkasin joko pelkällä kehulla tai sitten nakkasin lihapalan oikeasta kädestä. Tämä selvästikin sitä piristi mutta ihan loistavaksi se seuraaminen ei kyllä muuttunut.

Luoksetulo. Takapalkka, vapautus ekasta pysähdyksestä. Lettu oli noussut istumaan kun olin kävelemässä poispäin. Käskin sen vaan takaisin maahan ja kun meni, kehuin, sitten tehtiin liike. Lähti lujaa ja pysähtyi heti, loistavaa! Otin uuden toiston, nyt pysyi maassa, jälleen hyvä lähtö ja nopea pysähdys. Otin kuitenkin jatkon seuraavaan pysähdykseen joka sekin oli loistava ja vapautin vasta siitä. 

Ruutu. Olin laittanut makupala-alustan valmiiksi ruudun takareunalle. Lettu lähti ruutuun kaartaen ja hetken jo luulin että se menee sinne luoksetulon lähtöpaikalle mutta kaarsi se sitten oikeaan suuntaan. Juuri ennen ruutua se pysähtyi haistamaan jotain lehtikasaa, jatkoi kuitenkin itse matkaa ja yllättyi iloisesti kun ruudussa olikin palkka! Otin uuden toiston niin että vein makupaloja Letun nähden, siitä huolimatta tämä suoritus oli lähes identtinen ensimmäisen kanssa, lehtikasan haistelua myöten.

Kake. Eka yritys istu-seiso, erinoamisesti vaihtoi ihan liikuttamatta takajalkoja. Tästä vapautus. Toisella kerralla seiso-istu, tässä seisominen tuli vähän epäavarmasti, niinpä jatkoin uudella maa-seiso:lla, tässä kohden askeleita. Elikkä jatkui istu-seiso, nyt teki oikein josta vapautus. Tämä on ihan käsittämättömän vaikeaa... no kun muistaa vanhempia harjoituksia niin ollaanhan tässä tultu valovuosi eteenpäin, mutta silti...

Lopuksi vielä ruutu ilman palkkaa. Tämä oli paras meno ruutuun, lisäksi lettu totteli maahankäskyä heti. Menin ruutuun palkkaamaan.

Riekuttiin vielä vähäsen pintelilelulla, kivaa oli! Eikä kärvistelystä enää tietoakaan.