Killerin parkkiksella illan jo alkaessa hämärtyä. Aluksi tietysti seuraamista ja jälleen ensin pitkä pätkä ilman palkkaa, meni loistavasti. Väliin vähän tiheämpää palkkausta ja sitten uusi pitkä pätkä. Hyvin jaksaa!

Luoksetulo, takapalkalla, palkalle eka pysäytyksestä. Hyvä. Toinen kerta takapalkka myös, mutta otin liikkeen loppuun asti ja palkka jäi sinne. Tässä Lettu vähän hidasteli ennen ensimmäistä pysähdystä, muuten hyvä.

Ruutu, niin että luoksetulon merkki ja palkka oli ruudun vasemmalla puolella. Ruudussakin oli palkka kaivettuna lumeen niin että se ei taatusti näkynyt. lettu imeytyi kohti luoksetulomerkkiä mutta oikaisi sitten kuitenkin ruutuun. Menin sen luokse ja otin palkkapurkin pois koiran tyhjennettyä sen, ja käskin Letun maahan ja tein loppuliikkeen. Sitten otettiin uusi ruutuun lähetys, nyt meni viivasuoraan ja meni myös eka käskyllä nopeasti maahan. Tämän palkkasin vapauttamalla itseni luokse. Kivaa!

Yksi nouto 700-grammaisella kapulalla, palkkasin heiton jaläkeen ja sitten luovutuksesta. Hyvä oli.

Lopuksi halusin vahvistaa vielä luoksetuloa pk-maisesti. Eli liikkeestä maahan ja luoksetulossa eteen istumaan. Autoin hieman käsillä eteentuloa, en ole ihan varma olisiko se muuten kääntynyt suoraan sivulle, todennäköisesti. Nyt teki kuitenkin hienot eteenistumiset, oli tiivis ja suora.