Aurinkoinen lämmin sää, kenttä hyvässä kunnossa (Aholaidaksi siis).

Aluksi paljon seuraamista. Ihan perusseuraamisessa Lettu vilkuili vaikkakin piti kyllä hyvän paikan. Tämä kuitenkin parani kun palkkailin ja/tai kehuin sopivissa kohden. Sivuaskeleissa tuppasi tulemaan liian eteen (taas) joten tähän tehokuuri sivusaumasta palkkausta, auttoi se jälleen!

Hyppynouto, 700-grammaisella kapulalla, este 50cm. Ei ongelmia, hieno liike. Palkkasin heiton jälkeen, sitten luovutuksen jälkeen edessä ja vielä sivulle siirtymisen jälkeen.

Ruutu. Tällä kertaa ilman palkkaa. Lettu meni lujaa ruutuun mutta koukkasi sitten ruudun viereen, siinä oli maassa joku roska. Pysähtyi kuitenkin seiso-käskyllä, tämän jälkeen kutsuin pois ja palkkasin ja lähetin heti selkä edellä uudelleen. Nyt meni keskelle ruutua, mutta pysäytyskäskyn jälkeen hetken oltuaan paikalla lähtikin tulemaan kohti. Annoin uuden pysäytyskäskyn ja taas hetken päästä kutsuin pois. Vielä kolmas lähetys, jälleen meni lujaa ruutuun ja ihan keskelle, siellä ensin seiso-käsky sitten myös maahan. Kävin kävelemässä lenkin Letun editse, sitten menin ruutuun palkkaamaan sen. Kävelin vielä poispäin ja kutsuin seuraamiseen, tuli hyvin.

Tunnari. Nyt en ottanut tunnarikapulaa ollenkaan taskuun hajustumaan vaan pidin sitä vain hetken käsissä - no makupalanhajuiset kädet mulla tietenkin mutta silti. Vein kaikki kapulat jättäen koiran katselemaan: väärät ripottelin suoraan pussista ja sen oikean kädestä. Sitten palasin koiran luokse ja lähetin. Lettu nuuhki varman näköisenä ja toi oikean, tietysti :)

Mun piti ottaa vielä kakea mutta aika loppui kesken, ja toisaalta, kaikin puolin treenit meni hyvin joten mitä sitä iloa pilaamaan :)