Liepeen ajoharjoitteluradalla. Teimme pelottelu treenin: henkilöt kentän kauemmassa päässä, ammuskelivat ennen tuloamme kentälle ja sitten kaavioon. Ennen kentälle menoa leikitin Lettua ja eka ampuminen jäi siltä tämän vuoksi huomiotta. Toiseen laukaukseen reagoi mutta lähti ihan reippaasti seuraamaan. Seuraaminen oli aika kamalaa mutta en nyt puuttunut siihen paitsi jos ihan eri suuntaan aikoi mennä. Tähän sitten vielä tallasin Letun varpaille ja sen piti mielistellä minua sen takia aika lailla.. harmi.

Aloitin kaavion mutta ampuminen unohtui. Kävin sitten henkilöryhmässä pyörimässä ja aloitin sen jälkeen uudestaan. Nyt eka laukaukseen reagoi selvästi väistäen minua, toiseenkin reagoi mutta vähemmän. Jatkoi kuitenkin mukana kulkemista ja täyskäännös ja takaisintulo ihan ok. Henkilöryhmään pyörimään ja sen jälkeen vasta palkka (leikki).

Onneksi ei sen laatuista lamaantumista tullut mikä kisoissa - olisin varmaan lopettanut koko harrastuksen. Reagointi kuitenkin on nyt ongelma ja sitä on lähdettävä korjaamaan. Lyhyitä treenejä laukausten kanssa niin että oppii luottamaan niihin jälleen.