Agitreenit V-landialla. Treenattiin maajoukkueleiriltä pätkää, joka meidän olosuhteisiin muunneltuna muodostui varsin haastavaksi etenkin tilanahtauden takia: omat juoksulinjat tuppasivat painamaan koiran väkisinkin väärille esteille. Sitten täsä oli niitä meille ah, niin vaikeita taaksevientejä, jotka kuitenkin onnistuivat yllättäen hyvin! 

Ongelmia oli tällä kertaa putken kanssa, Lettu tuli niin hitaasti putkesta ulos että suorastaan käveli. Vaikka otin verryttelyksi putkea ja A-estettä pallopalkalla, jolloin se kyllä tuli lujaa...

Välissä koitin vääntää noita taaksevientejä palkkaamalla koiraa aina onnistuneen suorituksen jälkeen. Yhtään se ei kuitenkaan näistä nopeutunut, ehkä päinvastoin. Lopulta kun menimme toisen harjoituksen missä putki oli puomin alla ja ohjaus piti hoitaa "layeroiden" (mikä on aina ollut meille helppoa), Lettu ei enää viitsinyt edes hypätä putken jälkeistä hyppyä. Lopussa otin sen sitten niin että juoksin niin lujaa kuin pääsin hallin toiseen päähän samalla kiljuen, no tulihan se Lettu luja aperässä, niiden hyppyjen kautta :)

Kaikista ongelmista huolimatta treenistä jäi ihan hyvä fiilis. Nyt tuli oikeasti harjoiteltua :) useinhan mulla on tapana mennä siitä missä rima on matalin.