Meni pikkasen pitkään palauttava treeni kokeen jälkeen... mutta aprempi myöhään kun ei ollenkaan. Laukaanteiden välissä, keli viileä ja kostea, tuuleton mutta ilmavirtaa kuitenkin oikealta.

Ekaksi maalimies vasemmassa etukulmassa. Lettu etsi aika kauan mutta löysi sitten. Suorapalkka ja maalimies toi syötellen pois.

Sitten oikealle tyhjä pisto. Lettu teki hyvänmallisen piston mutta se ei käynyt minusta tarpeeksi syvällä ja laitoin sen sinne uudelleen. No tyhmää, Lettu oli tarkastanut alueen ja nyt uusi pistotus sai sen epävarmaksi ja se otti rullan suuhun.  Laitoin sen näytölle ja mentiin patsastelemaan metsään... tässä kohti lettu alkoi hirveästi mielistelemään minua.

No, takaisin keskilinjalle ja toiselle puolelle tyhjä pisto. Lettu lähti hyvin mutta kun olin jo edennyt, muu ryhmä oli huomannut että se seisoskeli törmän partaalla ja katseli alaspäin, sitten lähti takaisin keskilinjalle - ja minä vielä kehuin sitä tästä! 

Viimeiseksi sitten maalimies oikealta laatikkopiilosta, tälle ilmaisu. Lettu sai keskilinjalle hajun mm:stä ja  lähtikin ihan eri modilla metsään. Ilmaisussa ei moittimista.

Lopuksi leikitettiin Lettua karvapatukalla. Tässä kohti tuli mieleen että viime kerroillahan olen noudattanut sillä palloa ennen hakuradalle menoa, nyt en sitä tehnyt. Liekö sillä tekemistä tämänkertaisen vaisuuden kanssa? Tämä täytyy tutkia seuraavissa treeneissä.