Nyt kenttä oli aurattu joskin uutta lunta oli jo satanut päälle. Mukavan oloinen oli pohja silti, eikä ollut kylmä.

Letun treenin aloitin ruudulla (niiden varsiten takia jotka syövät kaikki makupalat). Matka oli pitkä mutta Lettu meni ihan suoraan ja lujaa keskelle ruutua, missä makupala-alusta oli vähän lumen alle piilotettuna.

Sitten luoksetuloja: eka molemmilla pysäytyksillä. Molemmissa meni hetki ennekuin käsky kiiri korvista jalkoihin mutta sitten kyllä pysähyi napakasti, olin ihan tyytyväinen. Kaikki välit tuli laukalla, hyvällä vauhdilla. Sitten toinen luoksetulo läpijuoksutuksena ja pallopalkka lennossa.

Seuraamista, otin aika paljon juoksua ja hidasta, ja näissä käännökset. Juoksussa vaan parantaa kun tehdään käännöksiä, samoin pysähdyksiä tehdessä. Hitaassa vähän ehtii vilkuilla mutta kokonaisuutena varsin hyvä.

Sitten kakea. Otin 10 metrin matkalta, takapalkalla. Oli melko hyvä, vaikka kun otin kaikki siirtymät "kisamaisesti" toisessa seisomaan nousussa tuli pari askelta eteenpäin. Istuminen oli tänään vaikea, mutta korjaavalla toisella käskyllä Lettu aina korjasi asennon.

Sitten pelattiin vähän palloa ja samalla tein merkittävän havainnon puhtaassa valkoisessa lumessa: Letun juoksut olivat alkaneet. Ei sitten päästä Oreniuksen kurssille eikä tokokokeeseen :(