Kun (tärkeä) koe lähestyy, alkaa kaikki mennä vaan huonommin, vai tuleeko sitä vaan kriittisemmäksi ja hermoilee vähästäkin. Noukan nurtsilla treenailin tänään, ja oikein mikään ei mennyt ihan nappiin...

Seuraamisella aloitin. Lettu oli taas vaisuhko, en käsitä, vastahan se oli aina treenin alussa oikein ylivireessä ja sitä piti "turruttaa" seuraamisella. No, kyllä se kaiken teki ja piti jotenkuten paikkansa, sivuttaisväljyyttä kyllä oli ja kontakti ei ollut sellainen kuin toivoisin, toisaalta tänään se ei kauheasti vilkuillutkaan, seurasi vaan "matalana". Otin väliin tähän pallopalkankin, josta Lettu kyllä ilahtui, ehkä sitä pitäisi harrastaa useamminkin :)

Otin pari noutoa 600 grammaisella kapulalla. letulla ei ollut tänään tässä ongelmia vaan teki ripeät noudot ja hyvät luovutukset.

Luoksetuloa. Pysäytystörpöt, takapalkka ja maasta lähdöt. Lähti hyvin, laukalla joka kerta. Kolme toistoa, kaikilla seisomaan pysäytys, parani joka kerran. Viimeisellä kerralla jatkettiin liike loppuun, maahanmeno hyvä (kuten aina) mutta loppuun tuli suoraan sivulle. No, sehän ei nyt haittaa.

Sitten ruutu. Olin rakentanut sen siten että se ei näkynyt seuraamispaikkaamme. Yritin vihjailla Letulle ruudun olemassaolosta mutta se katseli aivan väärään suuntaan. Niinhän se sitten lähtikin ihan väärään suuntaan... kutsuin takaisin ja osoitin ruutua kädellä. Nyt meni sinnepäin mutta ajautui vielä ruudun viereen... kutsuin taas pois. Seuraavat kaksi toistoa sitten onnistuivat, mutta ensimmäisellä tarvitsi kaksi maahanmenokäskyä. menin sitten koiran luokse palkkaamaan. Viimeisellä kerralla meni hienosti ruutuun, pysähtyi ja meni maahan ripeästi käskystä, tästä vapautus heti ja palkka minulta. Olipa tässä vääntämistä!

Lopuksi kake, ja taas se sama ongelma, istumaannousu vaikea. Kahdella ekalla palkkasin (valmis takapalkka) heti ekasta istumaannoususta. KOlmannella sitten tehtiin koko sarja, muuten hyvä mutta siihen ensimmäiseen istumiseen tarvitsi monta käskyä. Sitten jatkoi melko lailla puhtaasti loput vaihdot! Viimeinen myös koko sarjana, seisomaan ensin, tämä oli hyvä. Lettu teki vallan mainion sarjan, etenemistä tuli ainoastaan seisomasta maahanmenossa! Jotta kyllä se osaa kun vaan oikeista piuhoista kutketään virta :) Pikkuisen virittelin sitä ennen kuin jätin, otin sivulla maahan-istu-maahan muutaman kerran. Auttaisikohan se?

Loppuleikeissä pallon kanssa otin vielä muutamia vaihtoja joista pallopalkka, oli innoissaan ja teki hyvät vaihdot kun olin lähellä.