Nyt kun kokeeseen osallistuminen peruuntui, motivaatio treenatakin hiipui... toisaalta nyt kun änkesin itseni kentälle, ei tekeminen ollut mitään pakkosuorittamista vaan _kivaa_. Olin ittekseni Lasilandian (=Laukaanhovin) parkkiksella.

Ensiksi otin seuraamista, pelkästään askeleita ja käännöksiä, niin että en palkkaillut kovinkaan ahkeraan ja namit taskussa piilossa. Nämä meni loistavasti paitsi taaksepäin Lettu aina tahtoo talloa mun varpaille. Pahin pomppiminen kuitenkin pysyi aisoissa.

Sitten Luoksetulo, istumasta ja loppuun asti ilman pysäytyksiä. Vauhti oli tokoa ajatellen sopiva, reipas laukka mutta tuosta olisi vielä voinut pysähtyä helposti. Perusasennot hyvät, tiiviit ja suorat. Mitäpä sitä muuta voi toivoa?

Ruutu vikaksi, nyt siellä ei ollut palkka-alustaa. Lettu meni lujaa ruutuun mutta sivusta sisään eli seisokäsky tuli vähän liian myöhään, Lettu ehti jo alkaa nuuskia ennenkuin meni ruudun sisäpuolelle. Eihän se sitten kuunnellut seiso-käskyä, joskin sen verran se vilkaisi minuun että jos olisin siihen päälle käskenyt sen maahan, olisi varmaan mennyt. Kutsuin kuitenkin pois ruudusta, eikä tuollaisesta mitään palkkaa saa.

Toinen lähetys täysin edellisen kopio. Kolmannella yrittämällä käänsin omaa rintamasuuntaani oikealle jotta koira ohjautuisi keskemmälle ruutua, ja liekö tämän ansiota vai toistojen, nyt Lettu menikin keskelle ruutua ja käskystä jäi sinne seisomaan. Hienosti!

Eipä sitten muuta.