Tiituspohjassa. Tallasin n. 80-100 metrin jäljen vain hieman normaalia lyhyemmin askelin. Vasta harvennetussa metsässä oli polkuja ja risukoita joiden yli piti mennä. Kapuloita 10 (käyttämättömiä jälleen) ja jälkeä vanhennettiin 15 minuuttia.
Lettu lähti jo tutulla tavalla hyvällä vauhdilla, hyvä imu päällä. Eka ja kolmas kapula jäi huomaamatta, juoksi suoraan päältä. Sitten ilmaisi tasaisen varmasti omasta mielestäni kaikki loput kapulat. Kuitenkin kun laskeskelin, arvelin yhden vielä puuttuvan, ja Lettu kääntyi polulle. Minä en päästänyt ja yritin lähetellä sitä uudestaan eteenpäin. Sitten tajusin että olimme jäljen lopussa ja Lettu oli ajamassa poistumisjäkeäni!!! Voihan hemmetti, onneksi oli nameja taskussa joita sitten kopittelin sille pois kävellessämme. Täytyypä jatkossa olla tarkempi ja merkitä viimeinen keppi aina.
Itse jälki meni hyvin ja risukotkin ylitettiin mallikelpoisesti, samoin polut ja metsäkoneen jäljet. Huomenna uudestaan, toivottavasti saamme vieraan tekemään meille jäljen!