Onpas meillä nyt luxus olot, kun Timppa on aurannut jäälle meille ihka oman kentän. Jään pintakin oli sopivan karhea ettei ollut liukas.

Olin laittanut valmiiksi ruutumerkit ja luoksetulon lähtö- ja pysäytysmerkit sekä luoksetulopaikan lähtöön makupaloja takapalkaksi. Aloitin kuitenkin seuraamisella, naksulla palkkaillen vaihtelevasti pitikien ja lyhyiden pätkien jälkeen. Se oli edelleen uskomattoman hyvää. Vasemmalle askeleet ne vaan tuottavat päänvaivaa, niitä voisi toki treenailla keittiössäkin useita kertoja päivässä niin ehkä edistymistäkin tapahtuisi vähä nopeammin. Kiertelin myös niitä törppöjä eikä lettu niitä kummastellut kuin sen kerran, kun meinasin kävelyttää sen päin sellaista.

Luoksetuloon sitten. En ole varma huomasiko Lettu palkat takana. Joka tapauksessa lähti hyvin laukalla ja pysähtyi kuin seinään, vähän tosin poikitti tässä. Vapautin taakse. Tehtiin uusi valetakapalkalla, tässäkin nopeat pysähdykset joskin seisominen vähän vino, hyvät vauhdit ja sivulletulo hyvä.

Sitten ruutuun. Lähetyspaikalla Lettu katsoi ruutua, mutta sitten lähti kuitenkin juoksemaan kohti luoksetulomerkkejä. Koska se usein juoksee kaarevan uran en heti sanonut mitään ja niinhän se Lettu sitten oikaisi itsensä ruutuun joskin meni sivumerkkien välistä. Mutta sisälle ruutuun ja heti käskystä maahan. Menin koiran luokse palkkaamaan ja jatkoin sen jälkeen liikkeen loppuosan. Siinähän ei mitään ongelmaa ole ollutkaan.