Kauhealla kiireellä alaosaston kokouksesta treeneihin, ja vain kuullakseni että kouluttajaa ei olekaan. Vähän pänni, sillä olisin mielummin sitten mennyt kotiin ja treenannut vaikka huomenna aamulla. No, epämiellyttävissäkin fiiliksissä pitää treenata!
rata oli meille hankala siinä mielessä, että siinä oli paljon "ympäripyörityksiä". Lettu kuitenkin liikkui ihan keskinkertaisesti, ei niin hyvin kuin muutamalla viime kerralla, mutta enimmäkseen pysyi laukalla noissa hankalissa kohdissa. Suurin ongelma tällä kertaa oli putki! Ohjasin ensiksi tietämättömyyttäni väärään päähän putkea ja radan edetessä vielä toisenkin kerran... no Lettuhan huomasi tämän (kun pöllöyksissäni aloin niitä korjaamaan) ja se latisti kyllä koiran fiilikset. Se alkoi kääntymään siinä mustassa putkessa ympäri ja mun piti ottaa sitä ihan yksittäisenä esteenä useita kertoja ennen kuin alkoi yhtään imeä. Vielä tämänkin jälkeen putket ravattiin läpi :( Ihan viimeisellä ratakierroksella sitten Lettu laukkasi tämänkin kohdan reippaasti.
Pujottelua ei tässä treenissä ollut ollenkaan, eikä me otettu sitä muutenkaan, ajattelin että ei joka kerta hinkattaisi sitä. Treenin (josta tehtiin ainakin kuusi toistoa!) lisäksi otin vain pari keinua ja yhden A-esteen.