Liepeen ajoharjoitteluradalla, yksin.

Valmistelin ruudun, hypyn ja eteenmenopurkin ennen kuin otin koiran autosta. Aloitin ruudulla. Eka lähetys ihan liian kaukaa - Lettu suunnisti autolle. Uusi lähetys lähempää, nyt meni ruutuun käyden ensin haistamassa oikean etukulman merkkiä. Makupalat ruudussa. Toinen yritys vein makupalat koiran nähden ja menin toisesta suunnasta lähettämään. Nyt meni suoraan kohti ruutua mutta kiersi kuitenkin vasemman etumerkin väärältä puolelta sisään.

Tunnarikapulaa sitten: ensin pelkkiä luovutuksia, sitten pyysin tuomaan maasta pudotettuani kapulan "salaa". Muuten meni ihan ok, mutta ei oikein hahmottanut missä kapula milloinkin oli, kerrankin meinasi juosta ruutuun joka oli (liian) lähellä. En kuitenkaan haluaisi heittää kapulaa jottei opi ärsykkeeseen eikä tule liian samanlaista kun tavan nouto. Nyt pysyy rauhallisempana joskin pureskelee kyllä kapulaa. Luovutusasennot ihan superhienot, oikein ryhdikkäänä.

Hyppy. Halusin palkata menohypystä pallolla, joka tietysti onnistui hienosti. Sen jälkeen tarkoitus ottaa koko liike, vaan Lettu ei istunut kun odotti palloa. Jee jee :D . Kun saatiin istuminen kohdilleen, oli taas hurjan vinossa ja sitten meidän oli pakko ottaa pelkkiä paluuhyppyjä. Jossain välissä tuuli sieppasi esteen mitä Lettu tietysti säikähti... No, jokunen onnistunut liike kuitenkin.

Eteenmenossa sitten vasta säädettiinkin... Lettu ei ollut menossa ollenkaan suoraan vaan kaarsi molempiin suuntiin. Tein väliin pitkän seuraamisen, jonka jälkeen lähti suorempaan ja pääsi palkalle. En ollut kovinkaan tyytyväinen, ja tehtiin korjaussarja joka ei ollut juurikaan parempi, vaikka nyt koira tiesi missä se palkkakippo oli! Höh. No, toivottavasti tämä ei ole pysyvä olotila ennen niin hyvään liikkeeseen.

Tästä treenistä jäi silleen vähän huono maku, kun epäonnnistumiset johtuivat omasta huolimattomuudesta. Suunnitelma oli hyvä mutta ei riittävän tarkka. Ehkä pitäisi alkaa treenaamaan vähän useammin taas, mutta tälleen muutamaa liikettä kerrallaan - ja ei kuitenkaan joka päivä. Lettu oli todella innoissaan nytkin epäonnistumisista huolimatta, ja sivulletulot ja seuraamispätkät olivat erinomaisen innokkaita.