Porukkatreenit Aholaidassa. Tosin porukasta oli jääneet kaikki muut pois...
No, SN oli valvovana silmänä kuitenkin ettei ihan yksi tarvinnut pakertaa.

Aloitin erikoisella noutotreenillä: kävin etukäteen ripottelemassa noutokapulat rinkiin, sitten otin koiran ja ringin keskeltä lähetin sitä noutamaan. Rinki oli nyt niin pieni ettei Lettu päässyt vauhtiin, mutta ajatuksena tämä kyllä toimi. Tässähän tulee sekä "ohjattua" noutoa että tiheään toistoja kapulan tuomisesta ja ilman sitä saalisärsykettä = heittoa. Kokeilen toistekin. Semmoinen kämmi pääsi kyllä käymään että tylsin kapula (iso metalli) sattui mieluisimman (700gr puinen) viereen ja niinpä Lettu siellä metallikapulalla vilkuili seuraavaa ennen kuin otti oikean. Muuten ihan jees.

Sitten liikkeestä maahanmenoa. Koska Lettu meni jälleen istumisen kautta, otin irrallisia maahanmenoja. Niissäkin se välillä tuppasi ensin istumaan! Sitten tein muutaman ihan edestä kädellä alas ohjaten, ja näistä sitten valtavan kehut, johan se sitten alkoi painumaan suoraan alas. kerran vielä liikkeestä, vieläkään se ei ollut nopea mutta meni kuitenkin suoraan alas. Se nopeus (tai siis sen puute) taas voi johtua siitä huonosta lihaskunnosta jne jne.

Lopuksi vielä seuraamista (liikkeestä maahanmenoissa oli törkeän huonot valmistelevat) ja sainkin pari ihan hyvää pätkää. Sivuttaisväljyyttä on mutta muuten hyvä.