Autokatsomossa ER:n kanssa, osin asfaltilla ruutu nurtsilla.

Aloitin seuraamisella, makupala käsissä ja vaadin tarkkaa kontaktia, kehuin ääneen. Olikin ihan jees :). Metallinouto pikkukapulalla, vähän kääritty. Otti huonosti mutta korjasi otteen, luovutus hyvä. Kake (maa-istu) muutama toisto maasta istumaan, palkaten jokaisesta ylösnoususta, välimatkaa lisäten pisimmillään nyt 5,5 metriä. Oikein täpäkät istumiset, oltava käden kanssa tarkkana ettei ennakoi.

Luoksetulo pysäytyksellä: Lähti liikkeelle laukalla, pysähtyi terävästi (ihan tassut luisti:D) tämä alkaa olla jo ihan valmis liike :). Ruutu sensijaa ei ole valmis: sentään Lettu meni nyt lähelle ruutumerkkejä mutta keskelle niitä se ei vieläkään suoraan mene. Toisella yrittämälläkin juoksi sivukautta ruutuun. No, treeniä vaan tähän.

Lopuksi vielä tunnarintynkää: ensin pelkän oman kapulan noutoa, sitten lisättiin vieras kapula. Lettu otti aina sen mikä ensiksi osui kohdalle, ei vaivautunut haistelemaan - tai itse asiassa se varmaankin luulee että kaikki on tuotava. Mietittiin pitäisikö tämän treenaus siirtää vallan kokonaan nurtsille tai heinikkoon, jotta näköärsyke olisi pienempi. Ainakin nyt lisää "oma"-sanan vahvistamista kotona.