Killerillä, JATtiporukalla tottistelemassa. Tällä kertaa ei ammuskeltu, mutta otin silti ensiksi henkilöryhmän, nyt niin että otin koiran autosta suoraan seuraamiseen ja siitä miltei suoraan henkilöryhmään, niin ettei ehtinyt yhtään katselemaan onko siinä tuttuja vai vieraita. Ryhmä meni hyvin siitä huolimatta, pientä vilkuilua muttei haittaavaa, ja jälleen yritin juosta karkuun oikeallekäännöksessä.

Sitten jättöliikkeet ja luoksetulo: istuminen "heti mutta hitaasti", maahanmeno parempi. Luoksetulo vähän löysä ja tämän palkkasinkin pallolla ilman eteenistumista. Toinen luoksetulo sitten, jätin Letun maahan, ja ennen kuin ehdin tarpeeksi kauas, alkoi hivuttautua ylös. Käskin kaukaa maahan (meni heti) ja tein liikkeen loppuun. Olisi voinut tulla nopeamminkin ja sivulle siirtyminen vähän vajaa.

Sitten paikkamakuuta. Toinen koira teki luoksetuloja pallopalkalla samalla, ja lisäksi häiriöhenkilö kävi pompottelemassa narupalloa Letun edessä. Muutaman kerran Lettu vingahteli ja haukahteli, mutta pysyi maassa. Itse olinkin koko ajan selin, KL vahtasi silmä kovana koiraa. Tämä oli tosi hyvä harjoitus sekä mulle että koiralle!