Colliemestikset, ensin tottis.

Kenttä ihanan avara ja tilava. Valmistauduin leikittämällä edellisen parin aikana, kuunteli paukutkin siinä. Parina oli Johanna ja Shady, tuomarina Väiski.

Letun tottis oli hienoa, ei ollenkaan paineessa eikä sitten myöskään reagoinut ampumiseen. Pisteitä meni lähinnä rutiinin puutteesta: seuraamisen yksi pätkä oli väljää kun piti siinä vauhdissa kysyä tuomarilta kumpaan suuntaan teen lyhyen sakaran :D ja henkilöryhmässä Lettu nuuhkaisi yhtä henkilöä, jolla ainakin muiden suorituksia katsoessani oli kädet taskussa?! Seuraamisesta tyydyttävä (minusta se silti olis voinut olla ainakin hyvä).

Jättöliikkeet tuomarin sanojen mukaan ERITTÄIN nopeat :) ja luoksetulossa huomautus vain vinoista perusasennoista (no en kyllä itse huomannut). Tasamaanouto erinomainen, hyppynoudossa ponnaa vähän esteestä siitä ripaus pois, lisäksi otin luovutuksen turhan kiirehtien ja tietysti Väiski siitäkin huomautti. A-estenouto taas erinomainen. Eteenmeno näyttävä mutta ehti pompata seisomaan kun kävelin kohti, meni sitten kyllä uudella käskyllä nopsaan takaisin maahan. Paikkamakuussa ei huomauttamista.