Aholaidassa KN:n kanssa. Mukava sää joskin kenttä edelleen vähän "pehmeä".

Alkuun seuraamista KN:n käveleskellessä lähistöllä. Aluksi Lettu vähän tiiraili ympärilleen, mutta kokonaisuutena seuraaminen oli hienoa ja parani vaan mitä kauemmin palkkaa joutui odottamaan. Välipalkoilla naksun kanssa toki edettiin. Vasemmalle askeleet kauheat mutta niihin en nyt takertunut.

Ruutu. KN meni seisomaan ruudun oikealle puolelle. Lettu meni silti suoraan ruutuun, mutta häiriöhenkilä paineisti sen verran että ihan perille ei uponnut vaan jäi etunauhan tietämille, sisäpuolelle kuitenkin ja maahanmennessään yritti vielä sovittaa tassujaan nauhan sisäpuolelle.  Kutsuin pois palkalle. Toisella lähettämällä jäi sitten nauhan päälle, menin palkkaamaan ruudun keskelle. Ensi kerralla avustajan mukana ollessa treenataan palkkaruutua.

Kake, KN "liikkurina" elikkäs palkkaajana. Selkeästi vieraan ihmisen tuoma paine laskee Letun virettä ja tässä se näkyy positiivisesti, teputtamista ei tule niin herkästi. Hieman tuo nytkin jalkojaan siirteli, mutta viimeiseksi teki ihan puhtaan maasta seisomaan nousun :)