pakkaset vaivaa, ja tietysti kun viitsin kerrankin ajaa kentälle (Aholaita) asti, sitä ei oltu aurattu. Tarkoitus oli ottaa enemmänkin, mutta pehmeä lumi varpaiden välissä haittasi niin paljon ettei treenaamisesta oikein meinannut tulla mitään.
Aloitin leikkimisellä, mutta tässä Lettu muuttui ihan kolmijalkaiseksi kun tassut jäätivät. Leikkikään ei nyt sytyttänyt sitä.
Ruututreeni siten, että olin rakentanut ruudun valmiiksi. Lähetystilanteesa Lettu vaikutti innokkaalta, mutta kun se lähti, se ei nähnytkään ruutua vaan juoksi epämääräiseen suuntaan. Pyysin takaisin ja osoitin oikein selkeästi suuntaa, jonka jälkeen ruutuun menot onnistuivat. Tosin se jäi aika lähelle oikean etukulman merkkiä, ja useamman toiston jälkeen alkoi kopsutella merkkiä tassullaankin...
Tein sitten seuraamista joka oli varsin mainiota, kaikki käännökset myös. Tiukkaa serpentiiniäkin käveltiin, ei ollut ongelmia.
Kakeja menin ottamaan tielle joka oli aurattu, silti tämä oli paljon vaikeampaa kuin kotipihassa. Istuminen oli ihan hukassa ja teputusta esiintyi kaikissa vaihdoksissa. Ihan viimiseksi sain puhtaat, liikkumattomat maa-seiso-maa vaihdot jonka jälkeen lopetin.