Noukan nurtsilla noutoja. Aloitus lampaanhäntäleikillä, sitten suoraan tasamaanoutoihin joita teimme 400gr kapulalla.
Aluksi vain yksi kokonainen liike jossa paluu ravilla, luovutus aavistuksen vino, muutoin ihan mallikelpoinen liike.
Sitten tein "pitkiä" noutoja eli joko koiraa seurauttaen kävin heittämässä kapulan kauas ja seurauttaen palasin lähtöpaikalle lähettämään koira noutoon, tai sitten jätin koiran istumaan ja kävin itsekseni heittämässä kapulan kauemmas. Molemmilla tavoilla sujui hyvin mutta ei joka kerta tuonut kuitenkaan laukaten. Jos kehuin kun koira oli tulossa takaisin, siirtyi heti laukalle mutta tähän en haluaisi koiraa opettaa :( Sellainen huomio että kun toi laukaten, luovutusasento oli suorempi kuin ravilla tuoden, eli ilmeisestikin sen ravaaminen jo viestittää siitä että se väistää minua jotenkin?
Väliin sitten lyhyellä matkalla pelkkiä luovutuksia ja näissä saimme aikaiseksi oikein ryhdikkäitä eteenistumisia (joskushan Lettu on painunut lysyyn luovutustilanteessa). Hurjasti kehuja kun istui hyvin edessä.
Vielä kapula suussa istumaanjättöjä ja näistä tuonti + luovutus. Alkoi jo vähän enin into hiipua ja en tehnyt montaa. Ravilla tuodessaan tuli tosi pitkällä askeleella ja nyt suorempaan kuin noissa eka harjoituksissa. Laukalla tuli hyvin laukkaa loppuun asti!
Lopuksi pallon heittelyä.