Hitsit kun tuo työ tuppaa haittaamaan harrastuksia niin ettei meinaa edes ehtiä treenaamaan. Vapunpäivän aamuna kotipihassa ennen töihinlähtöä pikatreeni:

Seuraamista, lähinnä miniseuraamisia ja naksulla palkka. Koitin kovasti vahvistaa tiiviyttä ja tarpeeksi takana olemista, ja aika hyvin siinä arvelin onnistuneenikin, lettu jopa yhden täyskäännöksen jälkeen nojasi.

Tunnari. Asko toimi kapulapoikana, omaa koitin käsitellä mahdollisimman vähän. Juuri kun Lettu oli menossa kapuloille, jostain kuului iso rämähdys ja Lettu kiinnitti siihen huomiota. Jouduin antamaan uuden käskyn ja sen jälkeen Lettu vähän hätäili. Toi kuitenkin oikean. Arvelin että se saattoi olla sattumaa, joten otin uuden yrityksen, potkiskelin kapuloita vähän eri paikkaan ja eri muotoon. Nyt Lettu teki hyvää työtä ja nuuski tarkasti, oma tuli taas, jee! Tuodessaan se roikotti kapulaa kulmahampaalla, otin tämän jälkeen pelkkiä oman tuonteja heittämällä sen oman ihan lähelle. Lettu toi näitä rivakasti ja ote oli hyvä.

Kake. Ei oikein meinannut onnistua. Nyt alkaa olla vakiongelma se, että käskyjä ei noudateta. Itse vaihdot kyllä ihan ok. Otettiin useita yhden vaihdon ja vapautuksen settejä jotta noudattaisi edes sitä ekaa käskyä. Vahvemmalla käsimerkillä näytti olevan suotuisa vaikutus, tiedä sitten..