KN:n kanssa Aholaidassa. Vähän kostea ja viileä sää. Ensiksi paikkamakuu reilut 4 minuuttia, ei ongelmia. Sitten seuraamista joka ei ollut ihan kamalaa, paikoitellen vähän väljää kuitenkin eikä kontakti ihan pysyvä. Hyvistä pätkistä kuitenkin tippui palkkaa.

Luoksetulo. Tässä vähän säätöä. meinasin että KN voisi palkata pallolla kun vapautan taakse, mutta Lettupa ensiksi huomasi että minullakin on pallo eikä meinannut edes pysähtyä, sitten kun vapautin, se kyllä huomasi taakse heitetyn pallon mutta jäi silti etsimään maasta makupaloja. Muutettiin sitten suunnitelmaa niin että KN heitti sille makupaloja kun vapautin taakse. Tämä toimi. Itse luoksetulo-osat ihan hyvät (tuon ekan pallosäätämisen jälkeen siis).

Ruutu. Tässäkin koekaniinihommia. Letulla oli jälleen ongelmia mennä syvälle ruutuun kun KN seisoi lähellä. Kun hän meni kauemmas, Lettukin meni ruutuun. Eli, tätä on sitten jatkossa alettava treenata. Uskoisin että ruutu nyt muuten alkaa olla varsin varma. 

Lopuksi kakea. Jälleen Letulla nousi kierrokset ja se aiheutti teputtamista vaikka se tiesi että takana on palkka. Ei voi muuta kuin pitää peukkuja ja yrittää pysyä itse jääkylmänä kokeessa...