Haapaniemen pallokentällä. Lettu taitaa pitää tätä ihan kotikenttänään sillä se oli aivan mahtavassa moodissa. Tai sitten, eilen aloin syöttää sille oupparista voitettua Gerimaxia, jospa se vaikuttaa näin nopeasti?

Aluksi seuraamista. Tokihan sen piti vilkuilla Askoa hetkittäin, mutta silti seuraaminen oli parempaa kuin viimeaikoina. Palkkasin kentän kauimmaisessa päässä pienellä neu-purkilla taskusta (nyt keksin siis hyötykäyttöä monster-pizzan dippikipille!). Tämän jälkeen tein uuden seuraamispätkän joskin nyt lyhyemmän ja samanlainen palkka.

Luoksetulo. Olin vienyt takapalkkapurkin etukäteen kentän laidalle. Ensimmäinen pysäytys oli hieman venyvä, toinen parempi - tästä vapautus taakse. Menin sitten ottamaan Letun kesken syömisen pois ja tein uuden luoksetulon, nyt pysähtyi seisomaan tosi täpäkästi ja vapautin siitä.

Ruutu, ilman palkkaa. Ekalla lähetyksellä meni kyllä suoraan mutta ajattelin antaa maahan-käskyn vasta kun se on kääntynyt mua kohti. Se meni ja tarkisti takalinjan, kääntyi sitten sivuttain ja meni istumaan ruudun viereen. Voihan räkä, enkö mä nyt yhtään osaa ajoittaa sitä käskyä oikein? No, kutsuin pois ja lähetin uudelleen. Nythän Lettu tiesi että palkkaa ei ole, mutta se meni silti upeasti lujaa ja suoraan ruutuun, kääntyi keskellä ja tässä kohden annoin maahankäskyn jota se totteli heti. Menin sitten ruutuun syöttelemään nakkeja.

kake. Taas valmiiksi viedyt takapalkkapurkit (2kpl). Ekalle purkille tehtiin istu-seiso, joka meni ihan täydellisesti. Toiselle purkille sitten aloitin seisomaan nousulla, ja Lettu siirsi molempia takajalkojaan. Käskin sen istumaan, istui hyvin taaksepäin. Uusi seisomaannousu, jälleen takajalat siirtyi. Sitten käskytin istumaan (hienosti taaksepäin), maahan ja uudelleen seisomaan, eikä ne takajalat pysyneet edelleenkään. Tästä kyllä jo vapautin palkalle kun Letun suusta valui kauhea kuolajojo. Ehkä se vaan kiihtyy kun tietää palkkaa olevan tulossa ja jalkojen siirtelyä tulee siksi, ei se varsinaisesti mua kohti tule vaikkakin vähän eteneekin.

Eipä sitten muuta. Tosi hyvä mieli tästä treenistä :)