Aholaidassa itsekseni. Tein muka hyvän treenisuunnitelman mutta toteutus ei ihan onnistunut... Tää oli taas niitä kertoja kun oli ihan sama treenasinko vai en.

Metallinouto, se yksi kerta, sentään onnistui hienosti. Sitten kapula autoon.

Seuruu. Lettu oli innokas mutta edisti ihan sikana. Ja oli sitä mieltä että sen kuuluu edistää, eli mikään ns. ohjaustekninen apu ei auttanut. Hihnaan en sitä halua laittaa joten mitäpä tässä sitten voi... no imuuttamista en kylläkään kokeillut.

Luoksetulo pysäytyksellä, tarkoitus oli heittää pallo palkaksi. No, en sitten muistanut että mä en todellakaan kykene heittään palloa niin kauas... joten jo pitkäksi valunut pysähdys tuli sitten palkattuakin eteenpäin...

Ruutu. Viime kerralla ruudussa oli kovasti painetta ja mihinkäs se olisi kadonnut kun samassa paikassa oltiin, ruutukin melkein samoilla sijoillaan. Lettu siis meni ruudun sivumerkin vasemmalta puolelta sisään ja kurvasi makuulle (ennakoi) etumerkin viereen. Ja minä hyvin epäjohdonmukaisena kävelin sen sinne palkkaamaan?!!! Tosin siellä ei nyt ollut nauhoja vaan hiekkaan piirretyt viivat joten Lettu ei varsinaisesti ollut nauhan päällä, mutta jos ne nauhat olisi siellä olleet, se olisi ollut kyynärpäitä myöten yli.

Kaukot. Ensin lähietäisyydeltä vaihtoja jotka meni teknisesti hienosti. Sitten kaukaa. Nämäkin teknisesti hyvin mutta pari kertaa tuli väärä asento.