Tokojuttuja jälleen höylättiin, aloittaen ruudusta tällä kertaa. Ekalla lähetyksellä oli makupala-alusta, ja Lettu suorastaan rynnisti ruutuun. Pari seuraavaa lähetystä myös hyviä ja koira seisoa tapitti keskellä ruutua, viimeiseksi usklatauduin sitten tekemään koko liikkeen. Hieman sanallisesti kehuin kävellessäni kohti, sivulletulokäskynä "tule". Nakki valmiina vasemmassa kädessä ohjaamassa koiraa seuraamiseen. Tämä meni hienosti kaikilta osin, näemmä tätä loppuosuutta ei tarvitse harjoitella ainakaan kovin usein ettei ala ennakoimaan.
Kakeja. Aluksi näytti siltä että menee ihan loistavasti kun otin pelkkiä seisomaan nousuja, lisäsin etäisyyttä 6-7 metriin ja kaikki seisomaannousut hissinä. Sitten kokeilin istumaannousuja, tämä olikin unohtunut! Piti ottaa ihan lyhyellä matkalla ja palkata heittämällä nakki. Lopuksi kuitenkin n. 5 metristä sekä seisomaan että istumaan nousuja vuorotellen, nämä hienoja. Takapalkka oli käytössä aluksi, mutta viimeiset tehtiin ilman takapalkkaa. Kannattanee vaihdella.
Seuraamista pitkin poikin, käännökset hyviä ja täykkäritkin parempia kuin eilen, samoin juoksussa. Hitaassa kävelyssä vähän vilkuilee, mutta sitähän onkin kaikkein vähiten treenattu.
Jättöliikkeet maahan ja seisomaan juoksusta. Molemmat nopeita napakoita pysähtymisiä (ainakin miltä se omasta silmäkulmasta näytti).