Viherlandian parkkiksella ennen Lakin agitreenejä. Nyt Lettukin muisti että tämähän on se agilitypaikka... ja vaikka se aluksi suorastaan röyhkeili, hyvä vire ei riittänyt tottikseen vaan sen ajatukset harhailivat jossain ihan muualla...

Seuraamista aluksi, ja taas käytin niitä pohjanvaihteluita (asfaltti, hiekka, nurmi) häiriönä. Noista se selvisi ihan hyvin, mutta muuten seuraaminen oli aika kauheaa: väljää ja katse alhaalla. Varsinaista kärvistelyä ei kuitenkaan. Koitin vaan pysyä rauhallisena ja palkkailla niistä hyvistä pätkistä.

Luoksetulo. Laitoin takapalkan ja jätin koiran maahan, nyt pysyikin siellä. Ekalla kerralla lähti tulemaan ravilla, otin molemmat pysähdykset (hyvät!) ja vapautin sitten taakse. Toisella kerralla myös tuli ravilla, tästä vapautin ekasta pysähdyksestä. En tiedä mistä tuo ravilla tuleminen johtui, aina välillähän se on näitä tehnyt, toivottavasti ei toistu.

Kake. Ensiksi i - s - m -s jossa seisomaan noustessa otti askelleen, tästä sitten jatkoin vielä i - m - s jotka olivat puhtaat elikkäs vapautin taakse. Toisella kerralla ihan perfect maasta seisomaan nousu, josta vapautus palkalle.

Sitten paikkamakuu. Jätin Letun nurtsin reunaan hiekalle, ja menin itse parkkikselle oman auton taakse mistä pääsin kurkkimaan tuulilasin läpi. Meidän välistä siis kulki tie, josta muutama auto ajoikin mutta harmittavasti kukaan ei kävellyt siitä. Piilossa olin reilut 4 minuuttia ja Lettu pysyi hyvin rauhallisesti koko ajan. Vähän tärräsi kun menin vapauttamaan, mutta ei mitenkään kovasti. Hyvä Lettu!