Juuri auratulla parkkiksella joka sit kuitenkin oli vähän liukas.

Ihan ensin otin metallinoutoa. Eka heitto coban-päällystetyllä isolla metallikapulalla, sitten pari paljaalla keskikokoisella. Kaikki meni aivan mainiosti, vähän luovutuksessa Lettu pyöritteli kapulaa ja otinkin sitten ihan vaan luovutusta. Rauhottui kyllä vähäsen.

Sitten seuraamista, liikkeellelähtöjä ja lyhyitä pätkiä yhdellä käännöksellä. Väliin yksi ihan kokonainen liikkeestä istuminen, joka meni hienosti, kuten myös nämä seuraamiset. Nyt on jopa vaikea kuvitella että letulla on ollut vaikeuksia nimenomaan seuraamisessa, kun se nykyisin on aina tosi innokas!

Kake. Aika rohkeasti otin kaksi kertaa koko sarjan ja etäisyyttäkin oli sen 10 askelta, ei siis ihan täyttä matkaa mutta melkein. Eka sarja oli s-i-m-i-s ja tähän lopetus, etenemää tuli vain parikymmentä senttiä! Siis ihan pienet askeleet otti molemmissa seisomaan nousuissa. Toinen sarja sitten i-s-m-s-i-m, tässäkään ei puolta koiranmittaa liikkunut. Ja lisäksi kaikki vaihdot tulivat ekoilla käskyillä oikein, eli Letu myös kuunteli eikä arvannut seuraavaa asentoa!

Ruutu sitten. Eka lähetys tyhjään ruutuun, meni hyvin mutta tarvitsi kaksi käskyä ennenkuin jäi seisomaan - ei tosin tullut ruudusta poiskaan mutta nuuhki. Kun seisoi, kävin palkkaamassa ja tein sitten vähän kävelyä edestakaisin ja taas ruutuun palkkaus. Toinen lähetys eri suunnasta - nyt Lettu jäi oma-aloitteisesti seisomaan ruudun eteen. Kutsuin pois ja lähetin uudelleen - nyt meni ruutuun mutta vaelteli siellä. Plääh! Lopulta kolmannella kerralla kun oikein hetsasin se lähti reippaasti, käskin suoraan maahan (johon tähänkin se tartti kaksi käskyä!) ja menin ruutuun palkkaamaan. Pienen autossaistumistauon jälkeen otin uudelleen ruudun, nyt siellä oli makupala-alusta. Ei olisi pitänyt ottaa tuota tyhjäää ruutua noin monta kertaa...

Luoksetuloa kokeilin takapalkalla. No eihän Lettu lähtenyt kunnolla liikkeelle! En sitten edes yrittänyt pysäyttää. Toisenkin toiston tein näin - ihan turhaan, ei vauhtia yhtään. Näitä ei näköjään voi tehdä kuin joskus sikaharvoin.