Juoksut saattavat kuitenkin pikkasen viedä neidin ajatuksia muualle: näkyy vallankin seuraamisessa missä tahtoo vilkuilla kaikkea liikkuvaa ja liikkumatonta. Reagoi myös poikkeuksellisen ärtsysti vieraaseen ohikulkevaan koiraan, suorastaan karkasi käsistä (ei seuraamisesta kylläkään).

Liikkeesä maahanmeno ok, joskin se valmisteleva osuus huonohko joten jätimme jättöliikkeet tällä kertaa tähän. Luoksetulo pysäytyksellä: eka kerralla liian pitkä matka, ja pysäytys venyi. Toisella kerrala parempi, JOSKIN ei meinannut kummallakaan kerralla lähteä liikkeelle! Istui vain hoo-moilasena... tämänkin pistän kyllä juoksun piikkiin, nimittäisn sitten kun lähti, lähti kyllä laukalla tulemaan.

Noutoja: metalli pikkukapulalla josta poistettu pehmusteet. Lettu yllättyi hieman, ja eka kerralla piti vähän maistella ennen kun sai suuhun. Luovutukseen tullessaan meinasi vähän pureskella ->kolahti ja pudotti kapulan. Otin muutaman luovutuksen ja uusi nouto, nyt ei ongelmaa ottamisessa eikä luovutuksessa. Treenattava vielä välillä käärityllä kapulalla ja välillä käärimättömällä.

Hyppy onnistui ihan avo-liikkeenä tänään superhienosti. Minun täytyy seistä vähän hypyn vasemmassa reunassa koska Lettu kääntyy aina oikealle, näin varmistamme takaisinhypyn.

Kakekin sujui mallikkaasti: kaksi napakkaa istumaannousua niin että ekasta palkkasin vain kehumalla. Matkaa nyt 3 metriä. Sensijaan asentojumppa ei oikein onnistunut: nenästä vetäenkin hätäili mutta ongelmia tuli lisää kun yritin vähentää apua. Tähän on nyt paneuduttava huolella jotta koira ei jää liiaksi kiinni käteen tai ala ennakoimaan!

Ruutua vielä lopuksi: samat kuviot kuin ennenkin, eli eka kerralla hukassa. Eihän se auta kuin harjoitella :) Positiivista tässä ruututreenissä on se, että Lettu menee ruutuun laukalla mutta tulee vapautettuna takaisinpäin ravilla. Eli arvostaa kuitenkin ruudussa olevaa palkkaa! Aikoinaanhan kun eteenmenoa opetettiin, toistoista piti luopua koska poispäin minusta meno ei ollutkaan niin kivaa kuin takaisin tulo.